Bilindpakning Sjælland

Med folieindpakning af bil kan du nemt og effektiv måde at synliggøre din virksomhed på. Kontakt os for bilindpakning på Sjælland i dag.

Kontakt 42 67 43 42

Bilindpakning | Folieindpakning af bil | iFokus

Bilindpakning på Sjælland – Vi klarer alle folie opgaver indenfor på køretøjer

Hvis du har brug for at få synliggjort din virksomhed, så er en bilindpakning muligvis vejen for dig. En bildekoration er blandt andet en effektiv og synlig måde at reklamere for ens virksomhed eller andre sager som man gerne vil vise verdenen. Hvis man tager udgangspunkt i en erhvervsbil, så ved alle virksomheder at ens bil kan køre mange kilometer hver dag, når man skal rundt til kunder. Ved at gøre brug af bilindpakning på Sjælland kan du bruge din virksomheds køretøjer som en kørende reklamesøjle, der kan nå ud til alle dine potentielle målgrupper.

Her hos iFokus, udfører vi alle former for folieindpakninger på biler. Og hjælper dermed dig og din virksomhed til at skabe et professionelt udseende samt brand identitet på hjul. Hvis du har brug for inspiration, visioner, idéer eller andet til din brand identitet og bilindpakning så står vi også klar til at være behjælpelige på disse punkter.

Som virksomhed går vi også højt op i, udelukkende at anvende folier fra anerkendte producenter. Så vi som et højt etableret virksomhed kan levere et produkt med høj kvalitet, som holder under slid, og i mange år.

 

Folieindpakning af bil

Her hos iFokus tilbyder vi dekorationer og bilindpakning på Sjælland. Dette tilbyder vi til dine biler i en prisklasse som typisk ligger på et pris punkt i mellem, 2.000-8.000 kroner. Alt dette er afhængig af størrelsen, antallet af bildekorationer på bilen og valg af materiale. Alle vores medarbejdere er højt uddannede og autoriserede teknikere, som har mange års erfaring inden for blandt andet skilte, reklame og dermed også folieindpakninger.

Vores specialuddannede montører sørger for et lækkert stykke arbejde, som er færdigt til tiden og i allerhøjeste kvalitet. For fuldindpakning af bil til privat og erhverv se mere her…

 

Bilindpakning Sjælland: Design og layout

Vi har en dygtig grafiker i virksomheden, som altid er klar til at være behjælpelig i form af idé udvikling, placering og vision til din bilindpakning.
Grafikeren skal bruge det følgende for at komme i gang med projektet:

  1. En kort beskrivelse af dine ønsker samt mængde og størrelse
  2. Logo/tekst som vektor-format (Dvs. EPS, PDF eller AI). Bemærk at et billede i en PDF ikke er det samme som en vektor-fil
  3. Konkrete informationer om bilmodellen herunder mærke, model, årgang, antal skydedøre og bagdøre

Lige så snart de ovenstående informationer, er kommet ind af døren. Så kan vi begynde at udregne en individuel pris på det fremtidige stykke arbejde der er i sigte. Du kan dermed modtage et uforpligtende tilbud der præcist er tilpasset dit behov og ønske. I det uforpligtende tilbud får du tilsendt et udkast til design og et layout til hvordan din bil kan se ud med en bilindpakning.

Det er dit ansvar at vi får de korrekte informationer, så tjek venligst fremsendte udkast en ekstra gang inden godkendelse.

Bilindpakning | Folieindpakning af bil | iFokus | Bilreklamer | Reklame på bil

Klargør din bil inden du overdrager den til bilindpakning på Sjælland

Det er vigtigt at du overdrager din bil i en rengjort tilstand. På den måde vil det færdige resultat skinne. Som udgangspunkt skal du have bilen vasket, uden tilføjelsen af en voksbehandling, da dette vil hindre vores folie i at klæbe til bilen. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette inden behandlingen, så tillader vi os at pålægge et ekstra gebyr oven i den gældende pris, for en ekstra “grov” rengøring.

Vær OBS på at der er andre forhold at være opmærksom på under vinterhalvåret. Da de lavere temperature (under fem grader), gør at du ikke kan få lavet en drop ind aftale og få bilindpakningen påført.

En kold og kølig bil, vil nemlig forhindre limen på vores folie i at hærde. Vi anbefaler derfor at du aflevere bilen dagen før, og først henter den efter 24 timer efter behandlingen. Så foliet har mulighed for at hærde ordenligt.

Bilindpakning | Folieindpakning af bil | iFokus | Bilreklamer | Reklame på bil

Materialer i brug ved folieindpakning

Hos iFokus, kalder vi os selv for folie nørder. Vi står altid klar til at vejlede dig i forhold til valg af de rigtige materialer. Hos iFokus har vi en lang række anerkendte folielevenrandører, som hver især udbyder materialer med forskellige egenskaber; i både print og indpakningsfolier.

Kontakt os, og modtag et uforpligtende tilbud på bilindpakning på Sjælland!

Bilindpakning | Folieindpakning af bil | iFokus | Bilreklamer | Reklame på bil

Har du brug for reklamer eller dekorationer på din bil?

Ring til os og få et tilbud, eller kontakt os her på siden via kontaktfomularen. Og modtag et skarpt tilbud på bilindpakning på Sjælland!

Kontakt 42 67 43 42

Bilindpakning | Folieindpakning af bil | iFokus

Referencer

 

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.