Gulvfolie

Hos iFokus kan vi hjælpe dig med at få dit budskab ud på de fleste overflader, eller dekorere dit hjem, kontor eller arbejdsplads med gulvfolie.

Kontakt 42 67 43 42

Dekoration med gulvfolie

Lad os klare dekorationen af dit gulv med gulvfolie. Ved at dekorere dit gulv kan du give dine kunder et øjekast imod specifikke reklamer du har kørende, eller budskaber.

Denne form for folie er god til at gøre dine kunder opmærksomme på gode tilbud, ydelser eller diverse afmærkninger. Den folie som vi gør brug af har en ekstra god holdbarhed. Dette er specielt grundet den øgede belastning, og kan monteres med skridsikker laminat.

Vores produkter er godkendt til alle de diverse gulvreklamer eller budskaber du end måtte stå inde med. Og en ting er sikker, du skal ikke bekymre dig om vores gulvfolie er skridsikker, for det er den. Vi videregiver nemlig foliet med en speciel overflade der også gør den skridsikker når den for eksempel bliver våd.

Gulvfolie til enhver lejlighed

Lige meget om du ejer en forretning, en lagerbygning, en sportshal eller en butik så er mulighederne uendelige med en god gulvreklame. Vores folie er velegnet til alle slags gulve, hvilket betyder at vi kan påføre materialet lige der hvor du ønsker det.

Gulvfolie er blandt andet en super god løsning, hvis du føler at dit gulv ser træt og slidt ud. Ved at bruge folie på gulvet kan du opfriske dit hjem eller dit kontor og bringe nye designs, farver og meget mere ind i lokalerne.

Vi tilpasser det gerne dine behov og ønsker, hvilket betyder at du kan få det som rundt, firkantet, kvadratisk eller specielt tilpasses til en figur. Vi er til for dig! Så kontakt iFokus nu, og modtag et uforpligtende tilbud der er specielt tilpasset til dine ønsker og behov! Ring til os på +(45) 42 67 43 42 eller skriv til os på info@ifokus.dk

Referencer

 

Har du brug for gulvfolie til din bolig?

Ring til os og få et tilbud, eller kontakt os her på siden via kontaktfomularen

Kontakt 42 67 43 42

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.