Køkken & Møbel Indpakning

Ønsker du en opfriskning eller et helt nyt design af dit køkken eller interiør? Så skal du tage kontakt til os. Vi tilbyder både køkken og møbel indpakning.

Kontakt 42 67 43 42

folieindpakning

Køkken indpakning

Ønsker du en opfriskning eller et helt nyt design af dit køkken eller interiør? Vi gør blandt andet brug af folieindpakning til at opfriske dit køkken. Vi anvender materialet “Coverstyl”, som er et materiale af yderst høj kvalitet med en høj slidstyrke. Coverstyl fås i et utal af farver, træ- og stenfolier mm.

Gør brug af køkken indpakning og opdater designet

Føler du at dit køkken er trist, datid eller mangler et design der passer din stil? Så har du mulighed for at gøre brug af møbel og køkken indpakning. Hvis du er en af dem som står og overvejer at købe et nyt køkken, da det gamle mangler en hvis friskhed i dit hjem, så burde du overveje at gøre brug af køkken indpakning i stedet. Det er nemlig en god alternativ løsning som også spare en del på pengepungen, hvis dit gamle køkken er lidt out datet men stadig brugbar!

Møbel indpakning

Få opfrisket din bolig med møbel indpakning

Det er ikke kun køkkenet som har muligheden for at blive indpakket. Dine møbler har også muligheden for at få den helt store tur. Vi er specialister når det kommer til både indpakning af møbler og dit køkken. Så der er ingen grænser for hvad vi kan udfører. Vi vil altid stå klar til at at give dig et uforpligtende tilbud der passer lige til dine behov og ønsker.

Folie- og møbel indpakning, design dit hjem nu

Når det kommer til en professionel folieindpakning af dine møbler. Sørger vi altid for at det sker med en speciel og slidstærk type folie, som netop er designet til at styrke møbler, der ofte bliver brugt meget. Man kan bruge folieindpakning til mange ting, og det inkludere ikke kun de diverse møbler. Det inkludere også for eksempel biler.

Kontakt os for møbel eller køkken indpakning i dag!

Mange danskere gør brug af folieindpakning til køkkener, møbler, biler m.m. for at spare på udskiftninger, lakeringer og maling.
kontakt os nu for et uforpligtende tilbud. Ring til os på +(45) 42 67 43 42 eller skriv til os på info@ifokus.dk

 

Brug indpakning til at få fornyet dit hjem!

Ring til os og få et tilbud, eller kontakt os her på siden via kontakt formularen

Kontakt 42 67 43 42

folieindpakning

Referencer

 

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.