Sandblæst folie som dekoration

Professionelt sandblæst folie er den optimale løsning til dig som ønsker et mere afskærmet glasparti med ekspert opsætning!

Kontakt 42 67 43 42

Flot og effektiv afskærmning med sandblæst folie

Sandblæst folie er den optimale løsning til dig som ønsker et mere afskærmet glasparti. Det kan være fordelagtigt eller direkte nødvendigt, at afdække eksempelvis mødelokaler eller kontorlandskaber, så udefrakommende stimuli mindskes.

 

Lige meget hvad du kalder det for: Sandblæst folie, Frosted folie eller Vinduesfolie – er konceptet det samme. Dog med den undtagelse at det ikke er lige som solfilm. Sandblæst folie bruges primært af både private og erhverv, til at afskærme for forbipasserende, mødelokaler eller som ren og skær dekoration.

Hvis du som privatperson bor i stueetagen i en bygning, eller har en åben bolig. Så kan sandblæst folie være et perfekt og oplagt valg til dækning af vinduer, badeværelsesvinduer og køkkenet.

Her fra iFokus anbefaler vi altid vores kunder at gøre brug af sandblæst folie til ens vinduer i stedet for solfilm. Da denne metode gør at du stadig får lys ind i din bolig, og på samme tid afskærmer for nysgerrige øjne.

Få sandblæst folie monteret lige efter dit ønske og behov!

Hos iFokus designer, producerer og monterer vi sandblæst folie i dit ønskede design. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Måske du ønsker et behageligt mønster, slogan eller logo?

Vi står klar med inspiration og vejleder dig hele vejen.

Vores sandblæste folie kan tilføjes til de fleste overflader!

Hos iFokus kan vi hjælpe dig med at få dit budskab ud på de fleste overflader, som eksempelvis vinduer, vægge, gulve, mursten og asfalt mm. Denne folie er god til at gøre dine kunder opmærksomme på gode tilbud, ydelser eller diverse afmærkninger. Folien har en ekstra god holdbarhed, grundet den øgede belastning, og kan monteres med skridsikker laminat. Vægfolie er fantastisk til at skabe en god atmosfære og præsentere jeres produkter. iFokus kan hjælpe din virksomhed med rådgivning og tilpasse dit design, så det passer til dine ønsker.

VÆGFOLIE

Vægfolie er fantastisk til at skabe en god atmosfære og præsentere jeres produkter. iFokus kan hjælpe din virksomhed med rådgivning og tilpasse dit design, så det passer til dine ønsker.

Har du brug for afskærmning til kontoret?

Ring til os og få et tilbud, eller kontakt os her på siden via kontaktfomularen

Kontakt 42 67 43 42

Referencer

 

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.