Solfilm til erhverv & private

Solfilm kan anvendes til alle glaspartier, hvor der er ønske om at reducere varme, beskytte gulve og inventar imod UV-misfarvning samt mindske genskær og indkig. Her hos iFokus tilbyder vi montering af solfilm til erhverv og private så du kan optimere dine vinduer!

Kontakt 42 67 43 42

4 gode grunde til at vælge solfilm

  • ✔ Kan reducere varme med helt op til 80%
  • ✔ Kan reducere indkig – sølv/spejleffekt
  • ✔ Kan reducere misfarvning af gulve, møbler og andet inventar
  • ✔ Kan mindske genskær fra sollys

Hos iFokus leverer vi et bredt udvalg af solfilm til erhverv og private med mange forskellige egenskaber. Solfilm er den perfekte løsning til dig der ønsker et bedre indeklima hele året rundt og kan tilpasses alt efter dine behov.

Få optimeret dit indeklima i dag med solfilm til erhverv og private!

Alle vores produkter har en høj energi godkendelse fra A+ til A+++, hvilket både giver en markant reduktion af solvarmen om sommeren og en bedre isolering om vinteren.

Den rette solfilm er altså en god investering både for din økonomi, dit indeklima og for miljøet. Uanset dine ønsker og behov, står vi hos iFokus klar til at tilbyde professionel rådgivning, så den rigtige og ønskede effekt opnås – hver gang.

 

Find den rigtige solfilm til erhverv og private boliger

Nedenfor kan du finde tidligere opgaver med billeder og navn på forskellige solfilm. Vi er altid klar ved telefonen så vi kan afhjælpe dit problem med det helt rigtige produkt.

Klargøring af solfilm inden montage

Udvendige vinduer er ofte påvirket af omgivelserne i form af pollen og genstridigt skidt, som ophober sig på glas og omkring rudelister. Hos iFokus tilbyder vi af denne grund, alle vores kunder en ekstra og gratis service i form af en fuld nedskrabning af ruderne med glasskraber samt en grundig vinduespudsning, for at kunne sikre det bedste resultat.

  Få hjælp og rådgivning – Kontakt os på telefon 42 67 43 42 eller send en forespørgsel på mail: info@ifokus.dk

Læs om vores tidligere sager

Her kan du læse om et par udvalgte sager med de mest anvendte solfilm til det danske marked, som med gode egenskaber, bevarer et højt lysindfald.

Varmereduktion i privat hjem

Kunden døjede med et varmt hjemme kontor med solen i øjnene som med en prisvenlig løsning blev erstattet af et behageligt arbejdsmiljø med solbriller
Med en indvendigt monteret Multiglass 66C får du en høj solenergi reduktion på 66%, høj genskærs reduktion på 52% og en mild refleksion på 30%. Solfilmen bevarer et højt lysindfald, med en mild toning indefra.

Solfilm til erhverv: Varmereduktion i Torvehallerne

Vi har hjulpet Torvehallerne med udskiftning af gammel sandblæst folie, som ikke hjælper på varmen, men blot reducerer refleksionen fra glasset til de omkring liggende bygninger. Den effekt ville de gerne bevare.
Med en udvendigt monteret Clarity 245 XC får du en solenergi reduktion på 53%, og en meget mild refleksion på 17%, som reducerer glassets naturlige refleksion. Solfilmen bevarer et højt lysindfald, med en toning indefra.

Solfilm | Solfilm til vinduer | iFokus
Solfilm | Solfilm til vinduer | iFokus

Solfilm til vinduer i udestue/drivhus

I sommermånederne ville familien gerne benytte sig af drivhuset som opholdssted og spisestue, men var utroligt generet af både varme og genskær. Da spejleffekten gerne måtte være høj og ikke var til gene kunne der monteres en mere prisvenlig solfilm til vinduerne indvendigt, med høj varme og genskærs reduktion.
Med en indvendigt monteret Silver 70, får du en høj solenergi reduktion på 68%, høj genskærs reduktion på 64% og en spejlrefleksion på 44%, som i solskin skaber et spejl fra solsiden. Solfilmen bevarer et højt lysindfald, med en mild toning indefra.

Solfilm | Solfilm til vinduer | iFokus
Solfilm | Solfilm til vinduer | iFokus

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.