Vægfolie & Kontordekoration

Vægfolie er fantastisk til at skabe en god atmosfære og præsentere jeres produkter. Derudover kan vægfolie også bruges som en kontordekoration til at livliggøre jeres virksomhed.

Kontakt 42 67 43 42

Brug vægfolie til din virksomhed

Hvis du ønsker at gøre brug af vægfolie i enten din bolig eller i dine lokaler så kan du blandt andet bruge det som et indretnings middel. Når man bruger folie til ens vægge kan man videregive et flot visuelt udtryk som en form for dekoration. Du kan blandt andet gøre brug af din virksomheds, vision og mission på væggene eller gøre brug af din virksomheds farver og visuelle identitet og dermed bruge det som kontordekoration. iFokus kan hjælpe din virksomhed med rådgivning og tilpasse dit design, så det passer til dine ønsker.

Når det kommer til de fysiske rammer for et rum, så kan det i realiteten betyde meget for dine kunder. For dem handler det også om at være et sted hvor de trives og bliver budt velkommen samt at rummet føles rummeligt. Når man gør brug af folie som vægdekoration kan du netop være med til at skabe disse rammer for dine kunder.

Brug motiver og farver som kontordekoration

Hvis du ønsker at gøre brug at folie til at dekorere dine vægge med, så findes der adskillige muligheder på markedet. Vi kan klare det meste her hos iFokus. Er du er interesseret? Så kontakt os og så hjælper vi gerne med rådgivning, vejledning og det grafiske aspekt af projektet. Vi har et bibliotek af forskellige motiver, og hvis du ønsker at få designet dit eget. Så står vi også klar til at hjælpe dig der!

Kontakt iFokus med detaljer om mål, tilpasning, potentielle farver og hvad andet du ønsker. Dermed skal du også huske at oplyse de korrekte mål, så vi kan lave et uforpligtende tilbud til dig.

Referencer

 

Har du brug for vægfolie til din bolig?

Ring til os og få et tilbud, eller kontakt os her på siden via kontaktfomularen

Kontakt 42 67 43 42

Vil du høre nærmere?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.